Now Reading:
Ovogodišnja Šušelj Brijeg trail liga bliži se kraju – evo tko je već osigurao pobjedu, a tko je još uvijek u utrci za postolje
Full Article 2 minutes read

Ovogodišnja Šušelj Brijeg trail liga bliži se kraju – evo tko je već osigurao pobjedu, a tko je još uvijek u utrci za postolje

Idući četvrtak završava ovogodišnje izdanje krapinske ljetne Trail lige Šušelj Brijeg. Veći dio staze trči se po šumskim putevima u pitomom zagorskom brdovitom zelenom kraju zbog čega krapinska trail staza nudi velik broj spusteva i zahtjevnih uspona.

Nakon održavanja pretposljednjeg devetog kola ljetne krapinske trail lige koja se trči u prekrasnoj prirodi na šumskim stazama po obroncima iznad Krapine na dionicama od 5 i 7 kilometara, idućeg četvrtka sa startom u 19 sati održat će se završnica ovogodišnje Šušelj Brijeg trail lige.

Liga je na ovogodišnjem izdanju okupila je ukupno 49 sudionika iz različitih zagorskih klubova. 11 natjecateljica i 20 natjecatelja odmjerilo je snage na kraćoj dionici dok su se tri natjecateljice okušale na zahtjevnijoj dionici od 7 kilometara na kojoj je nastupilo i 15 natjecatelja.

Ususret posljednjem desetom kolu ovogodišnjeg izdanja lige na dionici od pet kilometara prvo mjesto u ženskoj konkurenciji osigurala je Helena Krstić, a posljednje kolo donosi borbu za drugo mjesto između Ane Gorup Hršak i Dijane Rihtar. Iz prikrajka svoju šansu za postolje vreba još i Lana Ljuma Skupnjak.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto na kraćoj dionici trenutno drži Željko Kliček sa 750 bodova dok se na drugom mjestu pobjedi nada i Kruno Frljužec sa 90 bodova manje od prvoplasiranog Kličeka. Za treće mjesto borit će se Danijel Valek, Damir Balaško i Antonio Rihtar.

Na dužoj dionici od 7 km u ženskoj konkurenciji prvo mjesto osigurala je Dijana Janžek dok će se borba za drugo mjesto voditi između Martine Tisanić i Natalije Mučnjak.

U muškoj konkurenciji na dužoj dionici kolu pobjedu je osigurao Miljenko Hršak, a na drugom mjestu trenutno se nalazi Dario Kuhar uz velike izglede da tako i ostane. O trećem mjestu odlučivat će borba između Romana Krstića, Vjerana Skupnjaka, Ante Radaka i Zorana Kranjčeca.

www.sjever.hr / FB TK Maraton Krapina
15.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.