Now Reading:
KOPRIVNICA Započeo 30. nogometni turnir „Jakupić – Kardoš”
Full Article 2 minutes read

KOPRIVNICA Započeo 30. nogometni turnir „Jakupić – Kardoš”

Koprivnički Nogometni klub Miklinovec je i ove godine organizirao tradicionalan nogometni turnir „Jakupić – Kardoš” u čast i sjećanje na poginule sportaše u Domovinskom ratu, Damira Jakupića i Zvonimira Kardoša.

Po jubilarni 30. puta turnir se održavao u četvrtak, a nastavlja se u subotu na nogometnom igralištu NK Miklinovec.

U njemu sudjeluju četiri seniorske ekipe nogometnih klubova „Močile” iz Koprivnice, „Mladost“ iz Koprivničkih Bregi, „Zagorec“ iz Koprivnice i domaćin „Miklinovec“.

Okupljenima se obratio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, a turnir je, uime Grada Koprivnice, otvorio Ivan Pal, predsjednik Gradskog vijeća.

-Sve dane, a posebno danas, moramo biti ponosni na naše dečke, nekadašnje igrače Miklinovca Damira i Zvonimira, kao i na sve ostale koji su dali život za slobodnu i demokratsku Hrvatsku. Moja generacija može svima vama pružiti iskustvo i savjet, a na vama mladima je da nastavite s očuvanjem tradicije i sjećanja što se tiče održavanja ovakvih manifestacija. One nas podsjećaju na najbolje ljudske vrijednosti i daju nam dodatnu snagu kada dođu teška vremena. Svima vama, sudionicima turnira, želim puno sreće i zdravlja, bez ozljeda uoči početka prvenstvene sezone te naravno dobro zabavu – rekao je Ivan Pal prilikom otvaranja turnira.

U četvrtak su utakmice odigrali NK Milklinovec i NK Zagorec te NK Močile i NK Mladost nakon čega je uslijedila večera i druženje.

U subotu u 16 sati igra se utakmica za treće mjesto, a u 18 je na redu veliko finale. Nakon podjele pehara u 20 sati, slijedi zajednička večera, druženje i zatvaranje turnira.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
06.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.