Now Reading:
Održano omladinsko Europsko stolnotenisko prvenstvo, župan Stričak podijelio medalje najboljim ekipama
Full Article 2 minutes read

Održano omladinsko Europsko stolnotenisko prvenstvo, župan Stričak podijelio medalje najboljim ekipama

Nakon više od dvije godine održalo se omladinsko Europsko stolnotenisko prvenstvo, a grad domaćin je Varaždin.

Najbolji mladi stolnotenisači i stolnotenisačice Europe odmjeravali su snage u dvorani  Arena uz rijeku Dravu u Varaždinu, a glavni pokrovitelj prvenstva bila je tvrtka Gazprom iz Ruske federacije. Uz zahtjevne organizacijske pothvate Hrvatskog stolnoteniskog saveza prvenstvo je održano i to u dva dijela. Od 18. do 24. srpnja su igrali stolnotenisači  i stolnotenisačice do devetnaest godina, a zatim su svoja igračka umijeća pokazali stolnotenisači  i stolnotenisačice do petnaest godina starosti. Ukupno je na prvenstvu nastupilo 45 ekipa iz skoro svih zemalja Europe.

Priliku da čestita te da im podijeli medalje dobio je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, pa je tako najboljoj muškoj ekipi do petnaest godina, a to su bili predstavnici Francuske  te najboljoj ženskoj ekipi, stolnotenisačicama iz Njemačke čestitao na velikom uspjehu i ujedno im zaželio svako dobro u daljnjim sportskim nadmetanjima.

Župan je tom prilikom istaknuo kako je prvenstvo jako dobro organizirano unatoč svim mjerama koje se provode zbog borbe s pandemijom te je naznačio kako je ovo takmičenje bila dobra promocija za Grad Varaždin i Varaždinsku županiju.

www.sjever.hr
01.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.