Now Reading:
Ako volite štrukle, pravac Bedekovčanska jezera! Na 12. Štruklijadi (osim štrukli) zabava uz svirku, sadržaji za najmlađe, dizanje velikih balona u zrak…
Full Article 2 minutes read

Ako volite štrukle, pravac Bedekovčanska jezera! Na 12. Štruklijadi (osim štrukli) zabava uz svirku, sadržaji za najmlađe, dizanje velikih balona u zrak…

U subotu u 17 sati na Bedekovčanskim jezerima počet će tradicionalna, ove godine 12. Štruklijada,

Ove će godine biti deset izlagača, nešto manje nego što ih je znalo biti u onim sretnijim, ljepšim godinama prije korone, ali ne brinite – štrukli će biti dovoljno za sve! U planu je, naime, pripremiti ih šest tisuća, a bude li potrebe, bit će ih i više.

Sudjelovat će Tri užitka i ZMH Horvat, obje specijalne bolnice, Villa Zelenjak Ventek, Srednja škola Zabok, OPG Micak, Agroturizam Kos, restoran Dunav i Vuglec breg.

U dobro poznatom žiriju koji ovu manifestaciju prati već nekoliko godina bit će Branko Čukelj kao predsjednik,. Božica Brkan i Dražen Đurišević, a proglašenje pobjednika najavljeno je za 19 sati.

Osim štrukli, u ponudi će biti i bučino ulje, ali bit će sigurno i drugih delicija, stoga svakako rezervirajte subotnje poslijepodne za 12. Štruklijadu.

I da ne zaboravimo: povedite i djecu jer za najmlađe su organizirane dječje predstave Kazališta Mala Scena. Usto, najavljeno je podizanje dva velika balona Krapinsko-zagorske županije na pomoćnom igralištu. Črleni lajbeki nastupat će do 20 sati, a tada će pozornicu preuzeti Cure iz centra. Najavljen je i nastup članova KUD-a Bedekovčina te Muškog pjevačkog zbora Magdalenić Bedekovčina.

Program bi trebao potrajati do ponoći, a covid potvrde nisu potrebne.

a. kučić/sjever.hr
31.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.