Now Reading:
Vinoljupci, ne propustite: petak je dan za Sajam i izložbu zagorskih vina na Bedekovčanskim jezerima
Full Article 1 minutes read

Vinoljupci, ne propustite: petak je dan za Sajam i izložbu zagorskih vina na Bedekovčanskim jezerima

Ovog nas vikenda na Bedekovčanskim jezerima očekuju čak tri manifestacije: 53. Sajam i izložba zagorskih vina, Štruklijada i Igrajte nam mužikaši.

Ljubiteljima vina jamačno će najzanimljiviji biti Sajam i izložba zagorskih vina koji će početi u petak u 17 sati. Posjetitelji će imati priliku kušati najbolja zagorska vina koja su na nedavnom ocjenjivanju osvojila medalje i priznanja.
Na istom ćete mjestu imati jedinstvenu priliku kušati sve – od ledenih berbi, pjenušaca pa do sjajnih sortnih vina koja se proizvode u Zagorju.

Vinari će svoja vina prezentirati u pojedinačnim kućicama, a osim uživancije uz vino i delicije, bit će organiziran i zabavni program – okupljene će zabavljati grupa Črleni lajbeki te od 20 sati Eliksir band.

Povedite i mališane jer će za njih Društvo Naša djeca Bedekovčona organizirati dječje sportske igre na prostoru oko jezera.

Program će potrajati sve do 24 sata, a vrijedi naglasiti da posjetiteljima neće trebati covid potvrde jer Bedekovčanska jezera prekrasan su velik, otvoren prostor.

a. kučić/sjever.hr
30.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.