Now Reading:
Na 24. memorijalnom malonogometnom turniru „Tri hrvatska viteza” sudjelovale i PUME
Full Article 1 minutes read

Na 24. memorijalnom malonogometnom turniru „Tri hrvatska viteza” sudjelovale i PUME

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i ove je godine tradicionalno sudjelovala u odavanju počasti poginulim braniteljima Ivanu Čižiću, Slavku Smiljanu i Kreši Šmintiću u Cvetlinu na 24. memorijalnom malonogometnom turniru „Tri hrvatska viteza“.

Turnir su organizirali članovi Udruge za šport i rekreaciju Cvetlin uz potporu Općine Bednja.

U župnoj crkvi Svetog Petra i Pavla u Cvetlinu održana je misa za poginule brantelje iz Cvetlina. Nakon toga okupljeni su položili vijence i zapalili svijeće na spomen obilježju za poginule te na grobovima poginulih Ivana Čižića pripadnika 1. gardijske brigade „Tigrovi“, Slavka Smiljana pripadnika 104. brigade HV-a, i Kreše Šmintića pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“.  

Uz načelnika općine Bednja Damira Poljaka, memorijalu je prisustvovao i otvorio ga državni tajnik u Ministarstvu obrane general Zdravko Jakop.

Na malonogometnom turniru u Cvetlinu sudjelovalo je 18 ekipa, a prvo mjesto osvojio je Malonogometni klub Pilana Draganić i Furious Express iz Jesenja. Drugo mjesto pripalo je slovenskom Malonogometnom klubu Car Wash dok je treće mjesto osvojio Malonogometni klub KR – BAU iz Krapine.

www.sjever.hr / udruga-puma.hr
28.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.