Now Reading:
U Podravini uspješno provedena još jedna akcija cijepljenja, cjepivo primilo 1 340 osoba!
Full Article 2 minutes read

U Podravini uspješno provedena još jedna akcija cijepljenja, cjepivo primilo 1 340 osoba!

U sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica jučer je provedena akcija cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Ukupno, cjepivo je  primilo 1 340 osoba, a riječ je većinski o osobama koje su primile drugu dozu cjepiva Pfizer i Moderna te 138 osoba koje su primile prvu dozu cjepiva.

Akcije je, kao i dosad, pripremljena u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima, a iste se nastavljaju i idućeg tjedna u nedjelju, 1. kolovoza i to u Koprivnici u Športskoj dvorani Srednje škole Koprivnica, od 08:00 do 13:00 sati. Ovo je cijepljenje otvorenog tipa za sve građane koji su se 1. dozom cijepili 04. srpnja, a u istom se periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva. Biti će dostupno cjepivo Pfizera.

Cijepljenje će se održati i u Đurđevcu, u dvorani Strukovne škole Đurđevac, od 08:00 do 12:00. Cijepiti se mogu osobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 11. srpnja, a u istom periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva Pfizer.

Spomenimo i kako županijski Stožer nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja u prostorima bivše COVID ambulante u Domu zdravlja KKŽ  u Koprivnici u sklopu ljetne sheme cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Građani su pokazali velik interes te je njih 208 jučer cijepljeno cjepivom Janssen.

Napominjemo da je i dalje moguće cijepljenje kod obiteljskih liječnika kod kojih je potrebno najaviti interes za cijepljenje kako bi se izbjegle gužve u COVID ambulanti.

www.sjever.hr/kckzz.hr
26.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.