Now Reading:
Osiguran obilazak Zagrepčana kojima je potrebna pomoć u ispunjavanju zahtjeva za obnovu, evo kako su raspoređeni punktovi
Full Article 50 second read

Osiguran obilazak Zagrepčana kojima je potrebna pomoć u ispunjavanju zahtjeva za obnovu, evo kako su raspoređeni punktovi

Na konferenciji za medije gradonačelnika Tomislava Tomaševića u Gradskoj upravi, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet izvijestio je da od 20. srpnja startaju mobilni timovi koji će građanima pomagati popunjavati obrasce i zahtjeve za obnovu oštećenih objekata u potresu.

Obilazit će se građani u njihovim domovima, a prvi su na redu s područja Gradske četvrti Podsljeme. Svima im je rečeno što trebaju od dokumentacije, a Grad je pripremio potrebne obrasce.

Sve će biti objedinjeno i složeno u pripremljene koverte koje su adresirane na resorno Ministarstvo – rekao je zamjenik Korlaet.

Dodao je kako su građanima maksimalno izašli ususret, ide se u domove i sva se potrebna dokumentacija skuplja, kovertira i šalje.

Također je rekao da su stalni timovi i nadalje na punktovima u prostorijama gradskih četvrti – Podsljeme, Gornja Dubrava i Donji grad – Centar.

Prema rasporedu, sljedeći tjedan će mobilni timovi obići Gornju Dubravu, a potom Donji grad. 

www.sjever.hr/zagreb.hr
21.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.