Now Reading:
Od ponoći popuštanje mjera u Hrvatskoj, ali neće svi biti zadovoljni, pa ni navijači!
Full Article 1 minutes read

Od ponoći popuštanje mjera u Hrvatskoj, ali neće svi biti zadovoljni, pa ni navijači!

navijači

Epidemiološka situacija u Hrvatskoj je dobra, pa terase kafića od ponoći mogu raditi do 24 sata, no preporuka je izbjegavati masovno gledanje utakmica Europskog nogometnog prvenstva, rečeno je u petak na konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite.

-Večeras od ponoći ugostiteljski objekti, pekarnice, casina i automat klubovi moći će raditi do 24 sata. Moći će se i trenirati u školskim dvoranama, a i konferencije i kongresi moći će se održavati uz pridržavanje mjera – istaknuo je na konferenciji za novinare predsjednik Stožera Davor Božinović, a prenosi Hina.

Produžavanje do 24 sata odnosi se i na javna događanja, okupljanja i manifestacije, no unutrašnjost kafića i dalje je zatvorena za posjetitelje, osim za one ugostiteljske objekte koji poslužuju hranu.

No opuštanja i dalje nema pa je Božinović pozvao organizatore programa na gradskim trgovima vezano uz početak europskog nogometnog prvenstva da to otkažu.
-Javna događanja i okupljanja i dalje su ograničena na maksimalno 100 osoba što je bitno istaknuti, pogotovo kad je pred nama europsko prvenstvo u nogometi i turistička sezone. Preporuka je svim jedinicama lokalne samouprave da se ne organiziraju javna događanja poput masovnog gledanja nogometnih utakmica – istaknuo je Božinović.

www.sjever.hr/izvor: Hina
11.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.