Now Reading:
Nema predaha za policijske službenike! U tjedan dana 14 prometnih nesreća!
Full Article 1 minutes read

Nema predaha za policijske službenike! U tjedan dana 14 prometnih nesreća!

U proteklom tjednu na području policijske uprave Koprivničko-križevačke zabilježeno je osam kaznenih djela, 14 prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i sedam prekršaja narušavanja javnog reda i mira!

U proteklom tjednu zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta i kazneno djelo iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno su prijavljene četiri osobe.

Zabilježeno je sedam prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih četiri prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj tučnjave i dva prekršaja vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba.   

Zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od kojih četiri s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno troje vozača osobnih automobila i pješakinja. Također, ozlijeđen je vozač motocikla, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 140.000 kuna.

www.sjever.hr
07.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.