Now Reading:
Slijedi nova faza urbanog razvoja Ivanca, Batinić: Projekti koje smo najavljivali u kampanji su realni!
Full Article 2 minutes read

Slijedi nova faza urbanog razvoja Ivanca, Batinić: Projekti koje smo najavljivali u kampanji su realni!

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić i njegov zamjenik Marko Friščić su u utorak u Ivancu održali press konferenciju s temom izbornih rezultata i budućih aktivnosti u gradu. Ujedno je održano i druženje u skladu s epidemiološkim mjerama za sve volontere i članove nezavisne liste koji su sudjelovali u kampanji i time doprinijeli osvajanju još jednog mandata na čelu Grada.

Milorad Batinić je za početak zahvalio svim volonterima, članovima, ali i građanima i građankama koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su njega i njegovu listu podržali u daljnjem vođenju grada.

-Mogu reći da smo zadovoljni rezultatima izbora. U drugom krugu smo pobijedili s nekih 800 glasova prednosti tako da je to očita razlika. Za Gradsko vijeće osvojili smo 6 mandata. Sa SDP-om Grada Ivanca nakon prvog kruga sklopili smo sporazum o suradnji tako da u Gradskom vijeću imamo većinu, a u drugom krugu su podržali i mene za gradonačelnika, pa vjerujem da je to u biti stabilna većina – rekao je Batinić dodavši kako je suradnja sa SDP-om bila dobra te da vjeruje kako će se to nastaviti.

Batinić je naglasio kako su projekti koje su najavljivali u kampanji realno postavljeni i istaknuo kako se nada da će što prije krenuti s realizacijom.

-Što se tiče same kampanje mislim da je ona bila u granicama nekakve pristojnosti i korektnosti, a ono sve što je bilo loše zaboravljamo, pamtimo samo dobro – zaključio je Batinić.

Zamjenik gradonačelnika Marko Friščić kazao je kako je pred njima nova faza urbanog razvoja Ivanca.

-Nastavit ćemo i dalje raditi s programima poticanja javnih potreba u kulturi za sve naše gradske udruge, nastavit ćemo s programima za poticanje stambenog zbrinjavanja mladih, sve ono što već provodimo, povećat ćemo fond stambene izgradnje u Ivancu i nastojati realizirati nekoliko većih projekata koje smo za vrijeme kampanje najavili – najavio je Friščić te zahvalio svim biračima koji su im dali svoj glas prepoznavši kombinaciju iskustva i mladosti.

tklopotan / www.sjever.hr
01.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.