Now Reading:
FOTO: Dan Osnovne škole Marija Bistrica proslavljen u prirodi!
Full Article 2 minutes read

FOTO: Dan Osnovne škole Marija Bistrica proslavljen u prirodi!

U petak 28. svibnja Osnovna škola Marija Bistrica obilježila je svoj dan, ove godine na malo drugačiji način – uz pozdrav proljeću!

Svaki je razred isplanirao neke aktivnosti na otvorenom. Učenici su se sa svojim učiteljima odlučili za druženje, pješačenje i razbibrigu na svježem zraku. Neki razredi su posjetili bistričke znamenitosti, neki organizirane radionice, neki su jednostavno uživali u igri i druženju na otvorenom, a neki su si sami pripremili i obrok.

Naša draga „škoulica“ odlučila je proslaviti svoj rođendan u prirodi. Poželjela je sportom i drugim aktivnostima svojim učenici dati ono najvažnije, zdravlje, druženje, glazbu i ljubav. Kako smo zakinuti za izlete i svega lijepog zbog pandemije, odlučili smo se boriti sportom protiv bolesti. Kada ti je ravnatelj „tjelesnjak“, sport ti ne gine – poručio je ravnatelj škole Dominik Karajić i zahvalio načelniku Josipu Miličkom, roditeljima, učenicima i učiteljima na svakom trudu i organizaciji ovakvog, svrsihodnog događaja.

– Kao ravnatelju, u srcu mi je velika želja imati jedno divno zajedništvo u našem kraju, kako bi naša djeca odrasla u sigurnom okruženju i osjetila, kako smo svi na istom putu, a to je odgajati ih u vrijedne i moralne ljude – rekao je Karajić.

Povodom dana škole, ravnatelj je djelatnicima škole i učenicima uputio čestitku.

Drage učiteljice i učitelji hvala Vam što dajete nadu i pružate oslonac svakom djetetu bezuvjetno i ravnopravno. Koristim priliku da uputim iskrene čestitke za Dan škole svim našim učenicima i zaposlenicima sa željom da nastavimo nizati uspjehe i ostvarivati zacrtane ciljeve, vodeći se kao i do sada isključivo najboljim interesom naših učenika. Izrazito smo ponosni na uspjehe učenika naše škole na raznim školskim, županijskim i državnim natjecanjima, zahvaljujem svim mentorima što su ih izveli, pripremili i usmjerili. Odličnih i uspješnih učenika ima stvarno mnogo, želimo im samo da tako nastave i dalje budu aktivni, vrijedno uče i pobjeđuju. Ovu čestitku završavam uz nadu da će sljedeća školska godina biti još uspješnija. Svima želim sretan Dan škole – poručio je Karajić.

www.sjever.hr/os-marija-bistrica.skole.hr
01.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.