Now Reading:
Varaždinska županija ima novog župana, Stričak: Do sada smo igrali za klubove, a od sutra igramo za reprezentaciju zvanu Varaždinska županija
Full Article 2 minutes read

Varaždinska županija ima novog župana, Stričak: Do sada smo igrali za klubove, a od sutra igramo za reprezentaciju zvanu Varaždinska županija

Anđelko Stričak kandidat HDZ-a uz podršku koalicijskih partnera HSLS-a i HSU-u s 28.002 glasa novi je župan Varaždinske županije.

-Ovo je, usudim se reći, povijesna pobjedaZahvaljujem se svim svojim članovima, dužnosnicima, koalicijskim partnerima, HSU-u, HSLS-u, svima koji su nam pomogli jer je u drugom krugu bila jedna široka fronta potpore – rekao je u svom pobjedničkom govoru novi varaždinski župan dodavši da nastavlja jednakim tempom.

-Na prvom mjestu su nam investicije, želimo da se u Varaždinskoj županiji svi dobro osjećaju, svaki naš građanin, pripadnici nacionalnih manjina, stranci na privremenom radu. Do sada sam kao zastupnik jako dobro surađivao sa svim načelnicima, gradonačelnicima, a to je smjer kojim nastavljam dalje – rekao je Stričak uz čestitku svim izabranim načelnicima i gradonačelnicima, vijećnicima.

-Do sada smo igrali za klubove, a od sutra igramo za reprezentaciju zvanu Varaždinska županija – rekao je i dodao kako se veseli narednom periodu.
Rezultat ga, kaže, nije iznenadio no ističe kako će trebati vremena da za priviknuti se.

Njegov protukandidat i dosadašnji župan Radimir Čačić istakao je kako je naviknut na tijesne rezultate.
-Izlaznost je naravno mala, ali demokracija je demokracija prema tome bez obzira kakva je izlaznost netko mora pobijediti. Nažalost naša područja na kojima smo pobijedili u prvom krugu nisu imala visoku izlaznost – rekao je Čačić.

www.sjever.hr
30.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.