Now Reading:
OPREZ! Ovih 5 stvari ne biste smijeli kupovati preko interneta
Full Article 2 minutes read

OPREZ! Ovih 5 stvari ne biste smijeli kupovati preko interneta

Popularnost online kupovine sve je veća pogotovo u ova vremena uzrokovana epidemijom koronavirusa. Donosimo popis stvari na koje morate pripaziti i nije baš poželjno kupovati ih preko internet trgovina, prenosi N1.

Automobil
Kada se radi o kupnji automobila, moramo posebno obratiti pažnju gdje i od koga kupujemo, bez obzira radi li se o novom ili rabljenom automobilu. Kako bi smo bili sigurni da ćemo kupiti dobro vozilo, potrebno je na licu mjesta vidjeti u kakvom je stanju i otići na probnu vožnju što naravno Internet trgovine ne omogućavaju.

Glazbeni instrumenti
Glazbeni instrumenti su izdvojeni jer je svaki od njih je različit. Ponekad je potrebno potražiti pomoć u specijaliziranoj trgovini, pogotovo kada se radi o početnicima kako bi odabrali točno ono što im odgovara.

Kozmetika
Kozmetički proizvodi danas su posebno popularni jer ih je sve više na tržištu , pa tako i na web trgovinama. Ono na što moramo misliti je da su usko povezani sa našim zdravljem. Kako bi bili sigurni da smo kupili kvalitetan proizvod koji odgovara našoj koži, potrebno je uzeti uzorak i testirati ga prije same kupnje.

Dječja obuća
Kao što znamo svaki model obuće je jedinstven kojeg bi bilo dobro isprobati. Pogotovo kada se radi o dječjoj obući. Moramo misliti na više stvari: na brzinu rasta dječjeg stopala, na veličinu samog stopala a i na njihove želje i izbor samog modela.

Lijekovi
Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), većina lijekova koji se prodaju putem interneta su krivotvoreni, čak njih 50 posto. Takvi lijekovi često sadrže sastojke koji mogu biti potencijalno štetni za naše zdravlje, kao što je borna kiselina i sl. Drugi problemi koji se javljaju kod lijekova je i kvaliteta skladištenja istih kod samih prodavatelja.

Naočale
Naočale su sličan proizvod kao i obuća. Morate ih prvenstveno isprobati kako biste vidjeli da li vam odgovara željeni model prema vašem licu. Druga stvar koju je dobro provjeriti da li je kvaliteta stakla onakva kakva se prezentira kako ne biste došli u situaciju povrata robe i komplikacije koje znaju popratiti takvu uslugu.

Foto:Arhiva

www.sjever.hr/hr.n1info.com
18.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.