Now Reading:
Skokovi u Varaždinu s 4000 metara ponovno 15. i 16. svibnja
Full Article 1 minutes read

Skokovi u Varaždinu s 4000 metara ponovno 15. i 16. svibnja

Tvrtka Parkovi u suradnji sa Skydive Croatia uspješno je odradila organizaciju 1. Varaždinskog Boogia na aerodromu u Varaždinu te je radi velikog interesa građana donijeta odluka o novim terminima.  Tako će se 2. Varaždinski Boogie održati na istoj lokaciji 15. i 16. svibnja 2021. godine.

-Kao direktoru gradske tvrtke Parkovi koja je preuzela upravljanje varaždinskim aerodromom drago mi je što smo, nakon dugo vremena zanemarivanja, vratili život na aerodrom. Varaždinci su uživali gledajući atraktivne skokove padobranaca iz cijele Hrvatske. Aerodrom je konačno prodisao punim plućima, a tek sad slijedi da iskoristimo njegov potencijal – rekao je Alen Runac.

Na prethodnom događaju prisustvovali su brojni licencirani padobranci, a čak 80 novih po prvi je puta iskušalo skok s padobranom u tandemu s instruktorima. Tvrtka Parkovi pobrinula se da prostor i aerodromsko uređenje budu na visokoj razini te sa zadovoljstvom nastavlja uspješnu suradnju sa Skydive Croatia koja će zasigurno rezultirati brojnim ovakvim zanimljivim događanjima.

www.sjever.hr
05.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.