Now Reading:
Tražite posao? Evo što se nudi na sjeveru Hrvatske!
Full Article 4 minutes read

Tražite posao? Evo što se nudi na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Skladišna logistika d.o.o. zapošljava servisera viličara (m/ž) u Varaždinu i Novom Marofu. Rok prijave je 30.4. Poslodavac nudi službeno servisno vozilo, mobilni telefon, svu potrebnu opremu, stalni radni odnos i redovita primanja. Od osobe se traži pedantnost i spremnost izvršavanja zadataka na zadanom nivou. Aplicirajte.

Eko-monitoring d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji stručnjak II zaštite na radu sa završenim studijem elektrotehnike / strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Varaždin uz povremeni terenski rad, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je visoka stručna sprema, radno iskustvo u poslovima zaštite na radu (ZNR) i zaštite od požara (ZOP), vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta traži konzultanta na njemačkom jeziku (m/ž). Lokacija rada je Varaždin, a postoji mogućnost rada i od kuće. Rok prijave je 30.4. Uvjeti su dobro znanje njemačkog jezika u govoru i pismu, komunikativnost, dobra informatička pismenost, timski duh i želja za učenjem. Aplicirajte.

Jura, obrt, zapošljava vozača vučne službe (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof, a prijave su otvorene do 5.5. Posao obuhvaća rad u vučnoj službi i prijevoz automobila. Potrebna je C kategorija vozila, COD 95 i kartica vozača. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Floor Roof Project j.d.o.o. zapošljava hidroizolatera (m/ž). Mjesto rada je Orehovica, a prijave su otvorene do 15.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao podrazumijeva hidroizolaterske radove. Uvjet je završena srednja škola. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) za područje okolice Zagreba i Hrvatskog zagorja. Prijave su otvorene do 26.4. Potrebni su uvjeti minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad, komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost i fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje te vozačka dozvola B kategorije. Iskustvo u sličnim terensko-komercijalnim poslovima je prednost. Aplicirajte.

Saluto Daf d.o.o. zapošljava masera (m/ž) u Zaboku. Prijaviti se možete najkasnije do 9.5. Posao obuhvaća pružanje medicinske, limfne ručne i sportske masaže. Potrebno je iskustvo rada od tri godine i srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Q-Mobile Factory d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) u Velikom Trgovištu. Rok prijave je 30.4. Posao obuhvaća obavljanje rada u izgradnji mobilnih kućica. Potrebno je više izvršitelja i završena minimalno osnovna škola. Više na linku.

Knjigovodstveni servis Goga traži radnika za rad na izradi betonskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ, a prijave su otvorene do 12.5. Posao obuhvaća rad na izradi betonskih proizvoda. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

Ferrostil Mont traži montera metalnih konstrukcija (m/ž), bravara (m/ž) i vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

www.sjever.hr 24.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.