Now Reading:
Lukačić poručio: suradnjom i zajedništvom za bolju budućnost!
Full Article 3 minutes read

Lukačić poručio: suradnjom i zajedništvom za bolju budućnost!

U Varaždinu je danas upriličeno potpisivanje sporazuma o zajedničkom izlasku na izbore Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke Braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Demokratske kneginečke stranke te podrška kandidatu za župana Varaždinske županije Krunoslavu Lukačiću.

Prenosimo priopćenje HNS-a Varaždinske županije:

Sporazum su potpisali Marijan Škvarić, v.d. predsjednik ŽO HNS Varaždinske županije, Stanko Grčić, predsjednik Hrvatske seljačke stranke Braće Radić, Milivoj Špika, predsjednik Bloka umirovljenici zajedno i Damir Keretić, predsjednik Demokratske kneginečke stranke.

Kandidat HNS-a za župana Varaždinske županije Krunoslav Lukačić izrazio je zadovoljstvo potpisanim sporazumom i zahvalio na podršci:
-Posebno mi je zadovoljstvo što smo danas potpisali ovaj sporazum tu u Varaždinu, sjedištu županije gdje imamo jednu specifičnu političku priču – imamo župana i gradonačelnika koji se ne mogu dogovoriti oko ključnih tema kao što su mjere u borbi protiv pandemije, a kamoli oko zajedničkih projekata. Ostali su usamljeni u svojim međusobnim svađama i prepucavanjima, a građani su u tome stavljeni po strani.
Nama su građani na prvom mjestu i to pokazujemo ovom suradnjom. Okupili smo se ovdje jer želimo da naši poljoprivrednici, obrtnici i poduzetnici budu snažan pokretač u izgradnji boljih uvjeta za rad i zapošljavanje. Želim zajedno sa stručnjacima koje imamo u našoj županiji, pokrenuti novi kotač rasta i razvoja. Jedino na taj način možemo i našim građanima treće životne dobi osigurati bolji standard i veće mirovine.
Na kraju želim zahvaliti Hrvatskoj seljačkoj stranci Braće Radić, Bloku umirovljenici zajedno i Demokratskoj kneginečkoj stranci na podršci, te sam uvjeren kako je ovo jedna platforma koja ima svoju budućnost, jer ovdje danas vidim želju za okupljanjem, želju za zajedničkim radom i to je poruka koju šaljem biračima – suradnjom i zajedništvom za bolju budućnost!

U nastavku su se kratko obratili i potpisnici sporazuma, a prvi je nastupio Milivoj Špika:
-Jedan od motiva našeg zajedničkog nastupa su i kandidati koji su se već iskazali u podršci građanima starije životne dobi i to je garancija da će tako biti i u narednom razdoblju. Mi umirovljenici posebnu podršku dajemo mladom i sposobnom kandidatu za župana Krunoslavu Lukačiću za kojeg sam siguran da ulazi u drugi krug u kojem će, uvjeren sam i pobijediti.

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Braće Radić Stanko Grčić osvrnuo se na izvornost seljačke stranke kojom on predsjeda i istaknuo kako organizacije u 11 županija i broj članova preko 4000 pokazuje njihovu snagu i organiziranost, te dodao:
-Zadovoljstvo mi je danas pružiti potporu mladom i perspektivnom kandidatu Krunoslavu i čestitam mu na hrabrosti i odvažnosti što je ušao u ove izbore. Podržavamo mlade ljude u politici, posebno one koji prepoznaju poljoprivredu i selo kao temelj u razvoju naše zemlje. Vidim da Kruno ima jasne ciljeve, u tome ima podršku nas u seljačkoj stranci te sam uvjeren u ulazak u drugi krug te pobjedu za župana.

Na kraju je zahvalio i v.d. predsjednika ŽO HNS Marijan Škvarić:
-Vidimo da su kandidati HNS-a prepoznati kao kvalitetni, spremni na suradnju i zajedništvo jer podrška triju stranaka našim kandidatima je ujedno i garancija da će svi programi biti ostvareni. Ne želimo podjele, ne želimo nesuradnju i zato pozivam sve birače da na predstojećim izborima okrenemo jednu novu stranicu u našoj županiji, a to je da vratimo prave vrijednosti: pristojnost, poštenje, pamet i odgovornost!

www.sjever.hr
19.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.