Now Reading:
Još dva dana lijepog vremena, a onda veliki pad temperature a moguć je i snijeg!!!
Full Article 2 minutes read

Još dva dana lijepog vremena, a onda veliki pad temperature a moguć je i snijeg!!!

Pred nama su još dva dana relativno povoljnih vremenskih prilika prije dolasak poremećaja u utorak, velikog pada temeprature a moguć je i snijeg. No, prije toga uživajte u blagdanima i lijepom vremenu.

U nedjelju nas očekuje na Jadranu pretežno sunčano, ujutro mjestimice uz umjerenu naoblaku, posebice u Dalmaciji. U unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a lokalno može pasti malo kiše, u gorju i susnježice. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka bura, podno Velebita i Biokova s olujnim udarima, prema kraju dana će oslabjeti. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, a na Jadranu od 14 do 18 °C.

U ponedjeljak će također prevladavati sunčano. Ujutro uglavnom u gorju slab mraz i kratkotrajna magla. Vjetar slab do umjeren, mjestimice sredinom dana i poslijepodne i jak jugozapadni, a na Jadranu ponegdje i jugo. Minimalna temperatura zraka od -3 do 1, na Jadranu od 5 do 8, a maskimalna većinom između 14 i 16 °C, u gorskim predjelima malo niža.

www.sjever.hr/DHMZ 04.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.