Now Reading:
VARAŽDIN Pijan autom udario u službeno policijsko vozilo – čak troje ozlijeđenih
Full Article 50 second read

VARAŽDIN Pijan autom udario u službeno policijsko vozilo – čak troje ozlijeđenih

Sinoć oko 21.30 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, priopćili su iz PU varaždinske.

„Muškarac starosti 27 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.62 g/kg Zagrebačkom ulicom u smjeru ulice Frana Supila. U jednom je trenutku vozilom prešao ulijevo van kolnika na središnji fizički odvojak te prednjim dijelom vozila udario u metalni prometni znak. Vozilo je uslijed udara odbačeno na suprotnu prometnu traku gdje je prednjim lijevim dijelom udarilo u lijevi bočni dio policijskog kombi vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 36-godišnja policijska službenica.

U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te 49-godišnji policijski službenik iz policijskog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno. Promet navedenom dionicom ceste se za vrijeme trajanja očevida sve do 23 sata, odvijao obilazno uz regulaciju policijskih službenika”, priopćila je policija.

www.sjever.hr

01.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.