Now Reading:
Čehok i Habijan se oprostili i zahvalili gradskim vijećnicima
Full Article 2 minutes read

Čehok i Habijan se oprostili i zahvalili gradskim vijećnicima

Čehok je govoreći o Gradskom vijeću kazao da je ponosan na ovaj saziv jer su usprkos uvjetima lockdowna uspjeli naći način demokratskog načina održavanja rasprava u tim uvjetima i donošenja odluka.

Od točaka na posljednjoj sjednici istaknuo je rebalans proračuna što je preduvjet za izdavanje obveznica Grada Varaždina o čemu će biti više riječi na konferenciji za novinare u ponedjeljak. Spomenuo je i dopunu odluke o integralnoj nagodbi kojom, kako je rekao, Gradsko vijeće i gradska uprava raščišćavaju većinu sporova koja su opterećivale grad i nosile rizik.

Ističe da su na taj način zaokružili poslove zbog kojih su, kazao je, bili izabrani. Mišljenja je da se grad razvija unatoč svim izazovima koje je donijela ova kriza. Zaključio je da je ovo Gradsko vijeće svojim raspravama i odlukama bitno doprinijelo razvoju grada Varaždina.

Predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan kratko je zahvalio vijećnicima na njihovom angažmanu u mandatu koji je pri kraju te medijima koji su pratili rad tog predstavničkog tijela. Zahvale su otišle i gradskoj upravi, gradonačelniku te stručnim službama kojima je poseban izazov bio priprema materijala i održavanje sjednice u proteklih godinu dana u uvjetima koronakrize.

Osobno je rekao da je ovo bilo novo iskustvo za njega te je svom nasljedniku, tko god došao iza njega, zaželio puno uspjeha u tom poslu.

s.kalajdzija/www.sjever.hr
26.3.2021.

Input your search keywords and press Enter.