Now Reading:
Uzmi pare i napravi nešto za mlade!
Full Article 2 minutes read

Uzmi pare i napravi nešto za mlade!

Imaš super ideju, a nemaš pare? Dođi na radionicu, predstavi je drugima, motiviraj mlade iz svoje zajednice da za nju glasaju te zajedno realizirajte tu ideju! Ne propusti priliku napraviti nešto za sebe i za druge.

Kroz projekt Uzmi pare i napravi nešto za mlade financirat će se jedna ideja koju su predložili i izabrali mladi s područja općine Krapinske Toplice, a u vrijednosti do 20.000 kuna.

Kako bi ideje mladih imale prilike biti financirane mladi moraju:

1. Doći na radionicu (sami ili još bolje s frendovima_cama)
2. Predstaviti svoju ideju
3. Motivirati dovoljan broj mladih da ih podrže i glasuju za njihovu ideju na izborima.

Ukoliko imate ideju, dođite na radionicu koja će se održati 10. travnja 2021. u Domu kulture s početkom u 15 sati. Sa sobom ponesite osobnu iskaznicu ili putovnicu kako bi se utvrdilo da imate između 15 i 30 godina te da živite u Krapinskim Toplicama.

Detaljna pravila predlaganja i izbora ideja kao i prijava za sudjelovanje na radionici nalaze se na web stranici www.uzmipare.info!

Uzmi pare i napravi nešto za mlade dio je programa Civic Europe. Civic Europe je inkubator za lokalno utemeljene građanske inicijative, organizacije i pojedince u Središnjoj, Istočnoj i Južnoj Europi kojeg su uspostavili MitOst i Sofia Platform, financirani od strane Zaklade Mercator. Projekt provode LAG Zagorje-Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s općinama i gradovima s područja LAG-a.

Za sve informacije pratite Instagram profil @uzmipare.info.

www.sjever.hr / krapinske-toplice.hr
25.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.