Now Reading:
U ovoj međimurskoj općini garantiran siguran i zdrav boravak bez straha od korone
Full Article 2 minutes read

U ovoj međimurskoj općini garantiran siguran i zdrav boravak bez straha od korone

Najsjevernijoj općini u Hrvatskoj – Svetom Martinu na Muri, pošlo za rukom da svi turistički objekti primjenjuju zdravstvene i sigurnosne protokole za sprečavanje širenja koronavirusa, tj. nose nacionalnu oznaku Safe Stay in Croatia, piše poslovni.hr

Znati se brendirati uvijek je poželjno u marketingu, pogotovo turističkom, a u pandemijsko doba postaje i faktor sigurnosti, koji bi trebao privući goste, ili njih više u odnosu na konkurente. Oznaka Safe Stay in Croatia, koju su lansirali Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica za sve u turističkom sektoru tako predstavlja ono kako se naši hoteli, apartmani, kampovi, kafići, restorani žele predstaviti gostima – kao sigurni i zdravi za boravak.

Općina Sveti Martin na Muri, najsjevernija u Hrvatskoj, prva je kojoj je to u potpunosti pošlo za rukom, odnosno, kako poručuju tamo – postali su prva hrvatska destinacija u kojoj svi pružatelji smještajnih i ugostiteljskih usluga nose oznaku Safe Stay in Croatia (siguran boravak u Hrvatskoj).

O tome su izvijestili iz Turističke zajednice općine:
“Zahvaljujući Terme Sveti Martin i svim ostalim turističkim dionicima na području destinacije Sveti Martin na Muri, možemo se pohvaliti da smo prva i jedina destinacija u kojoj svi turistički objekti primjenjuju zdravstvene i sigurnosne protokole za sprečavanje širenja virusa Covid-19 i nose oznaku sigurnosti koja označava siguran boravak u Hrvatskoj. Ponovno smo dokazali da je za uspjeh u turizmu važna upravo sinergija i suradnja cijele zajednice”, napominju iz TZ-a.

Foto: visit.svetimartin.hr

www.sjever.hr/poslovni.hr
25.3.2021.

Input your search keywords and press Enter.