Now Reading:
Rijeka preokretom slavila u Koprivnici
Full Article 2 minutes read

Rijeka preokretom slavila u Koprivnici

Nogometaši Slaven Belupa u zaostaloj su utakmici 16. kola Hrvatski Telekom Prve lige poraženi od Rijeke. Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš rezultat je bio 1:3, a jedini pogodak za koprivničku momčad postigao je Glavčić.

Prva je zaprijetila Rijeka. U trećoj minuti je iskosa s desne strane zamalo neprecizan bio Tomečak. Odgovorila je domaća momčad četiri minute kasnije. Bosec je idealno ubacio za Knolla koji glavom s četiri metra gađa direktno u Nevistića. U 18. minuti gosti su izveli brzu kontru koju je završio Lončar snažnim udarcem kojeg je poslao iznad gola. Pokušao je Andrijašević glavom s 10-ak metara, ali rezultat se nije mijenjao. Zato se promijenio u 23. minuti. Bosec je savršeno centrirao, a Glavčić još bolje zakucao za 1:0. Dvije minute kasnije odlično je pucao Lulić s 20-ak metara, no golman Rijeke odlično brani. Do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenjao, iako su obje momčadi prijetile.

Na samom otvaranju drugog poluvremena izvrsna prilika za koprivničku momčad. Knollov pokušaj jedan ne jedan izvrsnom je reakcijom obranio Nevistić. Rijeka je izjednačila u 69. minuti kad je Drmić pogodio za 1:1. Gosti su pet minuta kasnije u potpunosti preokrenuli utakmicu. Menalo je zabio za 1:2. U 81. Galović je zabio pogodak za 1:3.

www.sjever.hr / nk-slaven-belupo.hr

17.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.