Now Reading:
Vrijeme je za online tržnicu grada Krapine! Prijavite svoje proizvode!
Full Article 2 minutes read

Vrijeme je za online tržnicu grada Krapine! Prijavite svoje proizvode!

Cilj projekta online tržnice na web adresi https://trznica.krapina.hr/ je omogućiti OPG-ima i poljoprivrednim proizvođačima mogućnost da svoje proizvode prezentiraju kupcima. Vjerujemo da je kupovanje domaćih, kvalitetnih proizvoda u ovim kriznim vremenima jedini pravi put. Kad proizvodi OPG-a budu vidljiviji, nadamo se da će lakše pronalaziti kupce.

Ovaj projekt omogućuje proizvođačima da potpuno besplatno koriste resurse online tržnice. Pozivaju se svi zainteresirani OPG i poljoprivredni proizvođači da u danima koji slijede obave registraciju (nisu potrebni papiri, ne moraju ništa pisati, ništa ne plaćaju). Nakon toga bi trebali upisati svoje proizvode.

OPG mora biti registiran na stranici kako bi mogao početi nuditi svoje proizvode kupcima. OPG je odgovoran za točnost podataka. Upis podataka mogu napraviti samostalno, no ukoliko trebaju  pomoć dostupni su
telefoni za tehničku podršku.

Kupac ne mora biti registriran, a kod njega se pamti i manje podataka ako se i registrira. Registracija pomaže kod budućih kupnji, kupac ima evidenciju što je kupovao i sl.

Proces narudžbe funkcionira tako da kupac bira proizvode (stavlja ih u košaricu). Kako je na stranici više prodavača, prilikom svake narudžbe koristi artikle samo jednog OPG-a. Nakon što kupac odabere sve artikle završava narudžbu. Slijedeći korak je kontakt kupca i OPG-a telefonski, mailom ili licem u lice. Potrebno je dogovoriti da li će kupac osobno preuzeti proizvode kod OPG-a ili će mu prodavač isporučiti proizvode (mogući trošak dostave), te način plaćanja. Stranica je samo određeni katalog proizvoda. Kupac i OPG dogovaraju sve ostalo, kako ne bi bilo neželjenih situacija.

Projekt je nastao u suradnji Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina,
Grada Krapine i Krapinskog informatičkog kluba KRIK.

Dizajn stranice i funkcionalnsot su radili Toni Karlo Tumpa i Marko
Božiček
, pod mentorstvom Stjepana Šalkovića i Nenada Sikirice.

Proizvođači – iskoristite mogućnost koja Vam stoji na raspolaganju1
Potrošači, naručite nešto i želimo Vam dobar tek!

www.sjever.hr
02.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.