Now Reading:
Tvrtka Tehnix ne zna za neuspjeh. Potpisani novi ugovori!!!
Full Article 2 minutes read

Tvrtka Tehnix ne zna za neuspjeh. Potpisani novi ugovori!!!

tehnix

Tvrtka Tehnix iz Donjeg Kraljevca iz dana u dan potvrđuje svoj vodeći status na području očuvanja te zaštite okoliša točnije kada je u pitanju plasman strojeva i proizvoda za gospodarenje otpadom. Ovih dana potpisani su ugovori za isporuku novih vozila za Koprivnicu i općinu Drenovci.

Što se tiče Koprivnice za projekt „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada za uslužno područje Komunalca d.o.o. Koprivnica“ proveden je postupak javne nabave za komunalna vozila u kojem je najpovoljniju ponudu dala upravo kompanija Tehnix d.o.o.

Rezultat toga je potpisan Ugovor za nabavu dva komunalna vozila za odvojeno prikupljanje otpada, koja će se koristiti za odvoz papira, plastike i biorazgradivog otpada s kućnog praga na području grada Koprivnice i svih osam općina uključenih u uslužno područje Komunalca.

Tehnix je također ovih dana potpisao i ugovor za nabavu komunalnog vozila – vozilo za odvoz i kompaktiranje odvojeno prikupljenog komunalnog otpada komunalnog društva Drenovci d.o.o.

www.sjever.hr 25.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.