Now Reading:
FOTO Krafne i baloni za vesele lepoglavske vrtićke maškare
Full Article 2 minutes read

FOTO Krafne i baloni za vesele lepoglavske vrtićke maškare

Fašnik je dan kojem se posebno vesele djeca. S toga ne čudi da je upravo na taj dan u dječjim vrtićima na području Grada Lepoglave bilo itekako veselo. Vrtićki su mališani na trenutak postali likovi iz mašte, heroji iz crtanih filmova, princeze, vatrogasci, policajci…. te su uz pjesmu i ples slavili fašnik u vrtićkom krugu kad već zbog trenutne epidemiološke situacije nisu mogli izaći na ulicu.

Ove je godine izostao i Dječji fašnik u Lepoglavi tako da svoje fašničke kreacije nisu mogli pokazati sudjelujući u tradicionalnoj fašničkoj povorci. Da veselje vrtićkih mališana ipak bude potpuno pobrinula se Turistička zajednica Grada Lepoglave i Grad Lepoglava počastivši ukusnim fašničkim krafnama i balonima mališane u sva tri vrtića – Dječjem vrtiću Lepoglava u Lepoglavi, Područnom odjelu DV Lepoglava u Višnjici i Dječjem vrtiću Runolist u Žarovnici.

-Djeco, Grad Lepoglava čini sve da vrtići koje pohađate budu najbolji, da imaju sve što je potrebno da bezbrižni i sretni boravite u njima. Na vama je samo da se veselite, a posebno ovog dana kada možete biti sve što poželite – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić koji je zajedno s direktoricom ureda Turističke zajednice Grada Lepoglave Ljubicom Dubovečak posjetio mališane u Dječjem vrtiću u Lepoglavi obradovavši ih slatkim krafnama i balonima.

-Na ovaj smo način zahvalili svim dječjim vrtićima, a posebice vrtićkim mališanima koji se redovito uključuju u sve manifestacije i aktivnosti koje organiziramo na području Grada Lepoglave. Posebno su aktivni u vrijeme fašnika kada svojim sudjelovanjem, brojnošću i kreacijama daju našoj fašničkoj manifestaciji posebnu notu i atraktivnost – poručila je Ljubica Dubovečak.

www.sjever.hr

17.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.