Now Reading:
Pišite za Samo neč! U obzir dolaze i kratki štikleci i natuknice
Full Article 2 minutes read

Pišite za Samo neč! U obzir dolaze i kratki štikleci i natuknice

Grad Klanjec poziva svoje građane da bez obzira na nimalo zabavna vremena, iz sebe izvuku najbolje!

Uredništvo fašničkog lista Samo neč, neč i neč… poziva da i u ova nezgodna vremena prihvatimo zgodnu izreku “…blago onima koji se sami sebi mogu smijati jer će uvijek imati dovoljno zabave…” 

“I ove godine molimo još uvijek za šalu raspoložene sugrađane da se do srijede, 10. veljače 2021. prisjete svih onih zanimljivih, smiješnih i provokativnih zgoda i još više nezgoda koje su se u našem gradu dogodile od prošloga Fašnika te svoje tekstove, fotografije, karikature… ubace u poštanske sandučiće koje je su naši Boris i Štef  “objesili” na oglasne kućice kod crkve, u Mihanović Dolu, Lučelnici i Novim Dvorima te ispred oglasnog stupa u parku ispred gradske zgrade.”


Možete se koristiti i suvremenijom tehnologijom pa poslati na mail: kultura@klanjec.hr ili preko gradske Facebook stranice (anonimnost zagarantirana)

Uredništvu su dobrodošli i samo kratki štikleci ili natuknice kao podsjetnik na ono što je svakako “zavrijedilo” ostati  zabilježeno u ovogodišnjem broju! 

Nadamo se da će 30. broj Samo neča ugledati svjetlo dana na Fašnik, a to je ove godine u utorak 16. veljače i barem vas malo razveseliti!

www.sjever.hr / klanjec.hr
02.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.