Now Reading:
Župan Kolar raspisao Javni natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga u 2021. g.
Full Article 4 minutes read

Župan Kolar raspisao Javni natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga u 2021. g.

Predmet Javnog natječaja je podnošenje prijava za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga s ciljem unapređenja poljoprivredne proizvodnje, prerade i trženja poljoprivrednih proizvoda kroz stjecanje novih znanja, promociju i trženje poljoprivrednih proizvoda i njihovih prerađevina te registraciju robnih marki.

Prihvatljive aktivnosti su:

a) Organiziranje i sudjelovanje na tečajevima i osposobljavanjima za bavljenje poljoprivrednom proizvodnjom, preradom te stavljanjem poljoprivrednih proizvoda na tržište, b) Organizacija i sudjelovanje na izložbama i sajmovima, c) Registracija robnih marki, d) Promocija poljoprivrednih proizvoda

Za financiranje programa/projekata u okviru ovog Javnog natječaja raspoloživ je iznos od 100.000,00 kuna. Potpora se dodjeljuje u obliku bespovratnih financijskih sredstava za provođenje prihvatljivih aktivnosti navedenih u prijavi na Javni natječaj.

Visina potpore po korisniku iznosi do 15.000,00 kuna, a maksimalno do 75% od ukupno prihvatljivih aktivnosti.

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno sa Uputama za prijavitelje i ostalom natječajnom dokumentacijom, dostupni na web stranici Krapinsko-zagorske županije (www. kzz.hr).

Rok za podnošenje prijava projekta i programa je 30 dana od dana objave Javnog natječaja, a istječe 24. veljače 2021. godine.

Cijeli Javni natječaj pročitajte ovdje

www.sjever.hr 01.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.