Now Reading:
Toni Bogović novi je predsjednik NK Klanjec
Full Article 2 minutes read

Toni Bogović novi je predsjednik NK Klanjec

Nakon što je dosadašnji predsjednik Izvršnog odbora NK Klanjec Dalibor Turčić podnio ostavku iz privatnih razloga, za novog je predsjednika izabran Toni Bogović.

Članovi Izvršnog odbora posebno zahvaljuju dosadašnjem predsjedniku na vrlo uspješnom radu, odličnoj suradnji i velikom trudu koji je u svom mandatu uložio u rad i razvoj kluba, a o čemu svjedoče i odlični te vrlo ohrabrujući rezultati koje NK Klanjec postiže u zadnje vrijeme.

Novi predsjednik, koji je već duže vremena vrlo aktivno i gotovo svakodnevno volonterski uključen u rad kluba, uz zahvalu i čestitke Daliboru Turčiću na uspješno odrađenom dijelu predsjedničkog mandata, a Izvršnom odboru na ukazanom povjerenju, ističe i najznačajnije aktualne aktivnosti koje klub očekuju u idućim mjesecima.

Kako su na glavnom terenu NK Klanjec započeti radovi na sanaciji te se trenutno na njemu ne mogu igrati službene utakmice, potrebno je licencirati teren u Kumrovcu. Tako je s načelnikom Općine Kumrovec Robertom Šplajtom dogovorena zajednička suradnja kako bi se u idućem razdoblju premostio i taj problem. Za odigravanje utakmica u Kumrovcu potrebno je sanirati i urediti popratne prostorije (svlačionice, kupaonice, sudačke prostorije), ali i pripremiti pomoćno igralište za održavanje treninga.

Ambiciozni plan novog predsjednika i članova Izvršnog odbora NK Klanjec je dovršetak sanacijskih radova na glavnom igralištu te uređenje pomoćnog igrališta u Mihanović Dolu do jeseni ove godine.

S obzirom na veliki entuzijazam, trenutni volonterski zamah i ogromnu volju ne sumnjamo da je taj plan ostvariv i želimo novom predsjedniku i ekipi da se sportskim uspjesima i dalje pridodaju i oni u razvoju klupske infrastrukture.

www.sjever.hr/facebook
28.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.