Now Reading:
U ponedjeljak počinje radionica „Novomarofski modni buvljak“. Umirovljenici, javite se!
Full Article 2 minutes read

U ponedjeljak počinje radionica „Novomarofski modni buvljak“. Umirovljenici, javite se!

U ponedjeljak, 1. veljače 2021., od 17 do 19 sati održat će se prva radionica „Novomarofski modni buvljak“, u okviru projekta “Nemirni uMirovljenici”.

Poziv za sudjelovanje upućen je umirovljenicima koji se žele uključiti u radionicu te naučili ili podijeliti svoja iskustva vezanu uz ručni rad i tradicijske predmete.

Radionica će se odvijati u maloj dvorani Kulturnog centra “Ivan Rabuzin” Novi Marof poštujući aktivne epidemiološke mjere. Prijaviti se možete putem maila – uunovimarof@gmail.com te na brojeve tel/mob 042/611-133 ili 099/7986-566.

Pučko otvoreno učilište Novi Marof partner je na projektu “Nemirni uMirovljenici” u sklopu poziva “Pridruži se-Aktivni u mirovini” Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika, zajedno s ostalim partnerima Udruga umirovljenika “Zajedno”; Centar tradicijske kulture Varaždin, Grad Novi Marof. Nositelj/glavni korisnik projekta je Udruga umirovljenika Novi Marof. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Uvodna konferencija projekta održana je 19. listopada prošle godine. Nakon kraćeg prekida zbog epidemiološke situacije i važećih mjera, projekt se nastavlja radionicom za koju je osiguran adekvatan prostor kako bi svi sudionici bili sigurni. U sklopu projekta organiziraju se i dramske te radionice kreativnog pisanja.

n.kalajdžija / sjever.hr

26.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.