Now Reading:
Čehok o izborima: Protukandidati ne ulijevaju povjerenje
Full Article 2 minutes read

Čehok o izborima: Protukandidati ne ulijevaju povjerenje

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok u emisiji Varaždin info VTV televizije govorio je o gradskim projektima, ali i protukandidatima na lokalnim izborima u svibnju.

Podsjetio da je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća donijeta odluka o prodaji zemljišta u Zoni Brezje tvrtki Cratis te da i dalje ima interesa za gospodarske investicije u gradu.

Nastavio je da je važno investirati u krizi. Govorio je i o nastavku izgradnje POS stanova koje je ocijenio jako dobrim programom. S time se razvija dio grada iza kućanske rampe, za koju se čeka građevinska dozvola da se ide prema europskim novcima.

Gradonačelnik Čehok najavio je i izgradnju podzemnih spremnika za otpad na 17-18 lokacija u gradu, kao i uređenje novih parkirališnih mjesta u Trakošćanskoj ulici.

Čehok je podsjetio i na uređenje palače Ritz za Gradsku knjižnicu, koja će nakon 183 godine napokon imati vlastiti prostor, te darovanje kina Dom Pučkom otvorenom učilištu za uređenje Centra kreativnih industrija uz pomoć europskih fondova.

U izbornoj godini rekao je da je to dio ispunjenih obećanja te da su u četiri godine napravili puno. Slikovito je to pokazao debelom knjigom napravljenog, dok je ono što su napravili protivnici „deset listova bijelog papira“.

Ostaju bale i nadam se da će to krenuti na proljeće. Da smo mogli razriješiti sudske sporove prije, bili bismo to riješili prije. Nisam avanturist i ne bih htio da smo mi uklonili bale pa da nakon deset godina nekome na naplatu dođu te sudske tužbe – rekao je Čehok.

Imam protivnike koji mi u ovom trenutku ne ulijevaju povjerenje kao građaninu, da moram birati kao građanin nikad ih ne bi birao. Imamo župana koji niti jednu emisiju ne završi bez napada na grad Varaždin. Ne volim polemizirati s ljudima kojih nema tu. Ako župan ima bilo što reći neka dođe u emisiju, idemo se sučeliti i vidjeti tko što govori i tko što radi – rekao je i dodao da su Reformisti kandidirali ravnateljicu Druge gimnazije jer se Natalija Martinčević nema hrabrosti kandidirati.

n.kalajdžija / sjever.hr

24.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.