Now Reading:
Važna obavijest za sve učenike Zagrebačke županije: Ove škole su oštećene u potresu
Full Article 2 minutes read

Važna obavijest za sve učenike Zagrebačke županije: Ove škole su oštećene u potresu

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić donio je Odluku o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija.

Sukladno Odluci, nastava u drugom polugodištu u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija započinje na sljedeći način:

-učenici prvog do četvrtog razreda osnovnih škola te maturalni razredi (četvrti razredi srednjih škola) kreću na nastavu od 18. siječnja 2021. godine do 31. siječnja 2021. godine uživo (model A)

-učenici petog do osmog razreda osnovnih škola te učenici prvog do trećeg razreda srednjih škola kreću na nastavu 18. siječnja 2021. godine do 31. siječnja 2021. na daljinu (model C).

U osnovnim i srednjim školama koje imaju oštećenja nastala u potresu, nastava u drugom polugodištu kreće na daljinu (model C). Nastava će krenuti uživo (model A) kada se škole obnove, odnosno kada budu omogućeni uvjeti za siguran boravak učenika i zaposlenika.

Popis oštećenih škola u potresu:

OŠ Ivana Brlić Mažuranić u Prigorju Brdovečkom od 18.01.2021.do 21.01.2021. provodit će nastavu na daljinu za sve učenike (model C), a Područna škola Laduč nastavu će održavati uživo (model A) za učenike prvog do četvrtog razreda

OŠ Đure Deželića provodit će nastavu na daljinu za sve učenike (model C) do sanacije prostora

OŠ Slavka Kolara – učenici PŠ Gornji Hruševec će u dogovoru s roditeljima ići na nastavu u Matičnu školu u Kravarsko (model A), učenici PŠ Donji Hruševec imat će nastavu na daljinu (model C), a učenici Matične škole u Kravarskom te PŠ Gornji Hruševec i PŠ Kozjača provodit će nastavu na daljinu (model C) do 22.01.2021. godine zbog samoizolacije učiteljica razredne nastave učenici PŠ Sveta Jana nastavu će pohađati uživo (model A) u Matičnoj školi u Jastrebarskom.

sjever.hr 17.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.