Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Donosimo top 10 poslovnih prilika!
Full Article 3 minutes read

U potrazi ste za poslom? Donosimo top 10 poslovnih prilika!

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Wollsdorf Components d.o.o. traže radnike u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Jalžabet, a prijave su otvorene do 22.1.2021. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Poslodavac nudi stimulativna primanja, dodatak za rad u noćnoj smjeni te dodatak za ostvarene ciljeve u grupi. Osigurana je radna odjeća i obuća. Provjerite kako aplicirati.

Edilnova d.o.o. traži armirača (m/ž). Lokacija rada su Gačice, a prijave su otvorene do 21.1.2021. Potrebno je više izvršitelja za rad. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet za zapošljavanje. Mogu se prijaviti osobe bez obzira na struku i iskustvo sa željom za rad i učenje u navedenom zvanju. Rad se odvija terenski, a poslodavac osigurava i snosi troškove zajedničkog smještaja i plaća naknadu za prijevoz u cijelosti. Više na linku.

Dom za starije i teško bolesne osobe Ljuba Voda traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Ljubešćica, a prijave su otvorene do 11.1.2021. Potrebna je najmanje završena osnovna škola te tečaj za njegovatelja/ icu. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Leman Logistika zapošljava disponenta (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave su otvorene do 10.1.2021. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te znanje engleskog i njemačkog jezika. Traži se radno iskustvo od dvije godine. Prednost imaju kandidati s razvijenom mrežom poslovnih kontakata. Više na linku.

PIB Extra zapošljava djelatnika u tehničkoj službi (tehnologa) (m/ž). Lokacija rada je Štefanec, a prijave se zaprimaju do 31.1.2021. Potrebna je minimalno završena srednja škola, savjesnost i motiviranost, fleksibilnost i želja za učenjem. Posao obuhvaća izradu skica za lijepljenje u AutoCad-u, pomoćne poslove u tehnologiji i izradu 3D modela. Saznajte više ovdje.

Kraljević zapošljava automehaničara (m/ž) u Krapini. Prijave su otvorene do 10.1. Posao obuhvaća redovito i izvanredno održavanje tegljača i poluprikolica. Poželjna je C kategorija i vozačka dozvola za viličara. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Poliklinika Glumpak d.o.o. traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Bedekovčini. Prijave su otvorene do 21.12. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema, poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, radno iskustvo od godinu dana i poznavanje osnova rada na računalu. Više na linku.

Stahinjčica d.o.o. traži prodavače (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Posao obuhvaća rad u trgovini mješovite robe, a iskustvo nije važno. Od kandidata se očekuje završena srednja škola. Provjerite detalje ovdje.

Antoma d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u Zlataru. Prijave su otvorene do 4.1. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i spremnost na terenski rad. Provjerite kako aplicirati putem linka.

TMT Mobili d.o.o. zapošljava tehničara za telekomunikacije (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 31.12. Traži se srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Radno iskustvo nije važno, ali je poželjno. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

www.sjever.hr
24.12.2020. 

Input your search keywords and press Enter.