Now Reading:
Marijan Škvarić v.d. predsjednik varaždinske ŽO HNS-a: Raznim spinovima i podmetanjima žele destabilizirati Županijski HNS, no to im neće uspjeti
Full Article 2 minutes read

Marijan Škvarić v.d. predsjednik varaždinske ŽO HNS-a: Raznim spinovima i podmetanjima žele destabilizirati Županijski HNS, no to im neće uspjeti

Dosadašnji zamjenik župnijskog predsjednika HNS-a i gradonačelnik Lepoglave, Marijan Škvarić, izabran je za v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije. Odlučili su to jednoglasno članovi Predsjedništva Županijske organizacije na danas održanoj elektronskoj sjednici.

Škvarić će županijski HNS voditi do redovne izborne skupštine.

„Želim prije svega zahvaliti dosadašnjem predsjedniku Alenu Leveriću na svemu što je u protekle tri godine učinio za našu Županijsku organizaciju. Preuzeo je HNS u najtežim trenucima, no zahvaljujući trudu i naporima, ali i radu svih ostalih vrijednih članova, uspio je stabilizirati i ojačati organizaciju i konstruktivno zastupati politike HNS-a Varaždinske županije kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini. U tom periodu zajedno smo ukazivali na brojne probleme i propuste u načinu vođenja Varaždinske županije. Istovremeno, nudili smo i konkretna rješanja za konkretne probleme i time se potvrdili kao jedina prava oporba bahatom županu“, ističe Marijan Škvarić.

HNS Varaždinske županije nastavlja s programima, projektima i politikama za bolji život svih žitelja županije koje će uz Marijana Škvarića zastupati i svi ostali HNS-ovi načelnici te gradonačelnik Milorad Batinić, također i novoizabrani zamjenik predsjednika HNS-a Mirko Korotaj, kao i saborski zastupnik Predrag Štromar.

„Nas devet gradonačelnika i načelnika te brojne članice i članovi HNS-a, garancija su da možemo uspješno provoditi politiku sa sadržajem na dobrobit svih građana Varaždinske županije. To smo dokazali u svim onim sredinama gdje HNS participira u vlasti“, naglašava Škvarić.

„Pokušavaju nas destabilizirati raznim spinovima i podmetanjima, što ne čudi jer dobro radimo svoj posao. Mogu jasno poručiti da im to neće uspjeti jer HNS Varaždinske županije iza sebe ima rezultate, a ispred sebe jasan cilj, još jači i stabilniji HNS“, poručuje Marijan Škvarić.

Novoizabrani v.d. predsjednika najavljuje daljnje aktivnosti u jačanju organizacije kroz veće uključivanje mladih koji će svojim idejama dati novi zamah narodnjaštvu i liberalnom centru koje HNS zastupa. Također, odbacuje i špekulacije o njegovoj kandidaturi za župana, obzirom da odluku o tome donosi Predsjedništvo, koje do sada o tome nije raspravljalo.

Razlog izbora v.d. predsjednika Županijske organizacije jest ostavka dosadašnjeg predsjednika Alena Leverića koji, nažalost, iz osobnih razloga više nije u mogućnosti kvalitetno voditi županijski HNS, no i dalje će svojim angažmanom doprinositi izgradnji HNS-ovih politika i jačanju Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije.

sjever.hr

18.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.