Now Reading:
Grad Prelog nabavio respirator za Županijsku bolnicu Čakovec
Full Article 1 minutes read

Grad Prelog nabavio respirator za Županijsku bolnicu Čakovec

Grad Prelog itekako je svjestan aktualne zdravstvene situacije na području Međimurske županije, kao i napora koji zdravstveni djelatnici ulažu u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Svjesni ozbiljnosti situacije i svih napora koje zdravstveni djelatnici, kao i sve odgovorne osobe ulažu kako bi se ova situacija sa širenjem koronavirusa završila što prije, sa što manje neželjenih posljedica, Grad Prelog je nabavio respirator za potrebe Županijske bolnice Čakovec.

Uz Grad Prelog, koji je osigurao veći dio sredstava za kupnju respiratora, u nabavci respiratora Gradu Prelogu sudjelovale su tvrtke GKP Pre-kom d.o.o., Švenda Tarmann Chemie d.o.o., Rotocomerc d.o.o., Econ d.o.o., LPT d.o.o., B&O Prelog d.o.o., Eurobeton d.d., HGH d.o.o., Tomaplast d.o.o., Heplast-pipe d.o.o., Cromatic d.o.o., Hilding Anders d.o.o., Šestan Busch d.o.o., zatim Inner Wheel klub Prelog te osobno Đuro Ujlaki i Zdravko Kvakan.

Ukupna cijena uređaja, „Respiratora za trajnu respiraciju Hamilton-S1“, koji je nabavljen preko tvrtke BioElektronika d.o.o., iznosi 249.900,00 kuna (sa uključenim PDV – om).

www.sjever.hr / preloh.hr
04.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.