Now Reading:
Dogovorio realizaciju kredita preko interneta, uplatio novac, a od kredita ništa!
Full Article 2 minutes read

Dogovorio realizaciju kredita preko interneta, uplatio novac, a od kredita ništa!

Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je jedno kazneno djelo krađe, jedno kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova i jedno kazneno djelo prijevare. Evidentirane su i četiri prometne nesreće.

Jučer, 2. prosinca prijavio je 68-godišnji hrvatski državljanin kako mu je u razdoblju od 29. studenog do jučer, 2. prosinca nepoznati počinitelj iz nezaključanog objekta koji se nalazi uz šumu u Naselju Jalševec otuđio plinsku bocu, čime je 68-godišnjak oštećen za nekoliko stotina kuna.

U utorak, 1. prosinca 2020. godine, oko 22,00 sata, nepoznati počinitelj je vatrenim oružjem usmrtio srneću divljač (srnu) na oranici u Zelengaju, čime je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 1. listopada do 1. prosinca. 2020. godine, 51-godišnjak iz Turnišća je putem interneta dogovorio realizaciju kredita sa nepoznatom osobom, prilikom čega je toj osobi uplatio dogovoreni iznos novca za troškove kredita. Nakon što je izvršio uplatu novca, nepoznata osoba više mu se ne javlja i ne može stupiti s njom u kontakt dok mu uplaćeni novac nije vraćen niti je dobio kredit, čime je 51-godišnjak oštećen za više tisuća kuna.

Evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom i jedna prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

www.sjever.hr
03.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.