Now Reading:
Pomoć u krizi: SDP-ovci donirali namirnice varaždinskoj Socijalnoj samoposluzi
Full Article 50 second read

Pomoć u krizi: SDP-ovci donirali namirnice varaždinskoj Socijalnoj samoposluzi

Članovi Gradske organizacije Foruma mladih SDP Varaždin, predvođeni predsjednikom Lovrom Lukavečkim, uz podršku kandidata za gradonačelnika Nevena Bosilja, njegovog zamjenika i predsjednika Gradske organizacije SDP Varaždin Miroslava Markovića te predsjednika Foruma mladih SDP Varaždinske županije Luku Zrinskog, posjetili su u petak,Socijalnu samoposlugu u Varaždinu i pritom donirali namirnice za njene korisnike.

„Nažalost, ova koronakriza uzrokovana širenjem virusa COVID-19 dodatno će osiromašiti upravo one kojima je takva pomoć najpotrebnija. Upravo zato svi zajedno trebamo u ovim vremenima pokazati svoju solidarnost prema onima za koje sustav ne brine.

SDP se kao socijaldemokratska stranka uvijek zalaže za veću pomoć onih najugroženijih u našem društvu, a takvih je zbog sve veće socijalne nejednakosti sve više. Varaždinski SDP će u svojem programu s kojim izlazi na lokalne izbore posebnu pažnju posvetiti upravo tim društvenim skupinama kojima je takva pomoć najpotrebnija”, poručili su mladi SDP-ovci.

www,sjever.hr

29.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.