Now Reading:
Na koprivničko-križevačkom području u jednom danu tri prometne nesreće
Full Article 2 minutes read

Na koprivničko-križevačkom području u jednom danu tri prometne nesreće

prometna nesreca

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 28. studenoga, oko 15.55 sati, u Škrinjarima, 30-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel riječke registarske oznake krećući se iz smjera Vrbovca. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom sletio van kolnika i udario betonski most. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 28. studenoga, oko 11.10 sati, u Koprivnici u Magdalenskoj ulici 44-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake u smjeru Starogradske ulice. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udarila je u stražnji dio osobnog automobila Ford križevačke registarske oznake kojim je upravljao 27-godišnji vozač, a koji je usporavao kretanje zbog skretanja. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 28. studenoga, oko 11.25 sati, u Lemešu Križevačkom, 48-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom VW bjelovarske registarske oznake krećući se iz smjera Treme. Uslijed neprilagođene brzine došlo je do zanošenja zadnjeg djela vozila u lijevu prometnu traku te udara u prednju stranu osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

www.sjever.hr

29.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.