Now Reading:
KOPRIVNICA Evo u kojim terminima Gradska uprava radi sa strankama
Full Article 2 minutes read

KOPRIVNICA Evo u kojim terminima Gradska uprava radi sa strankama

Obavještavaju se građani grada Koprivnice i druge zainteresirane stranke da prilikom obavljanja svih poslova u gradskoj upravi Grada Koprivnice svoj dolazak najave nadležnom službeniku putem telefona ili e-pošte, odnosno drugog primjerenog oblika komuniciranja bez osobnog kontakta.

U cilju očuvanja zdravlja građana i zaposlenika gradske uprave, kao i očuvanja funkcioniranja i obavljanja poslova gradskih službenika, molimo da se osobni dolasci u prostore gradske uprave svedu na najmanju mjeru, odnosno na nužne, neodgodive i one koji se ne mogu obaviti na drugačiji način.

Za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, u skladu s mjerama za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i osiguravanju uvjeta za redovito obavljanje poslova u Upravnim tijelima Grada Koprivnice, određeno je  klizno radno vrijeme za zaposlenike u svim Upravnim tijelima Grada Koprivnice  na način da je početak redovitog dnevnog radnog vremena propisan u vremenu od 7.00 do 9.00 sati, a završetak u vremenu od 15.00 do 17.00 sati.

Sukladno navedenom radnom vremenu uredovno radno vrijeme za rad sa strankama je svaki radni dan od 9.00 do 13.30 sati.

Radno vrijeme pisarnice je od 7.00 do 15.00 sati.

Za primanje i rad sa strankama osiguran je i posebni radni prostor u prizemlju zgrade Gradske uprave Zrinski trg 1, prostorija prije vjenčaone,  u kojoj će se primati stranke uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera.

Upravna tijela Grada Koprivnice obavljat će neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da stranke nije moguće riješiti bez njene prisutnosti.

Kontakt podatke svih službenika gradske uprave možete pronaći u izborniku web stranice (gore lijevi kut – tzv. hamburger ikona) pod Uprava, zatim Gradska uprava i klikom na pojedini upravni odjel ili službu.

U navedenim izbornicima nalaze se upute građanima za obraćanje Upravnim tijelima elektroničkim putem (e-mail adrese, elektronički obrasci i sl. s uputama za njihovo korištenje), kao i brojevi telefona na kojima će građani moći ostvariti kontakt sa službenicima.

foto: koprivnica.hr

www.sjever.hr / koprivnica.hr
26.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.