Now Reading:
POZIV ZA IZLAGAČE – Advent u gradu Zrinskih
Full Article 2 minutes read

POZIV ZA IZLAGAČE – Advent u gradu Zrinskih

Ove će se godine manifestacija “Advent u gradu Zrinskih” održati u razdoblju od 28. studenog do 24. prosinca 2020.

„Turistička zajednica grada Čakovca polako privodi kraju same pripreme, a onaj zadnji pečat manifestaciji dajete upravo Vi, vrijedni i dragi izlagači.

Advent je doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, doba je to kad se sjećamo djetinjstva, mirisa božićnih kolača i obiteljskih okupljanja. Ako tu sreću želite istinski proživjeti, “Advent u gradu Zrinskih” pravo je mjesto za vas.

Pozivamo Vas da rezervirate svoje mjesto na manifestaciji te Vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje putem prijavnice, najkasnije do 24. studenog 2020. godine. Prijavnicu možete dostaviti putem pošte na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, ili putem elektroničke pošte na izlagaci@cakovec.hr, a možete je i osobno donijeti u Turistički ured grada Čakovca.

NAPOMENA: Cijena najma štanda iznosi 500,00 kuna za razdoblje od 28.11.-24.12., izlaže se samo vikendima (petak-subota-nedjelja), dok je najam javne površine za tematske izlagače besplatan (ne treba biljeg).

“Advent u gradu Zrinskih” provodit će se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo“, poručili su iz Turističke zajednice grada Čakovca.

Više možete pronaći ovdje.

sjever.hr

17.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.