Now Reading:
Nove promjene oko testiranja u Zavodu „Dr. Andrija Štampar”
Full Article 2 minutes read

Nove promjene oko testiranja u Zavodu „Dr. Andrija Štampar”

Novo radno vrijeme Drive-in testiranja od ponedjeljka, 16. studenog 2020. godine je: od ponedjeljka do petka od 10.00 do 16.00 sati; subotom od 10.00 do 14.00 sati i nedjeljom od 8.00 do 12.00 sati.

Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” obavještava građane da je otvoren novi Pozivni centar za osobe u samoizolaciji radi unapređenja praćenja osoba koje su bile u kontaktu s osobama oboljelim od koronavirusa, a brojevi telefona su sljedeći:

01/46 96 308
01/55 63 102
01/46 96 315

e-mail: covidinfo@stampar.hr

Radno vrijeme pozivnog centra je sedam dana u tjednu od 8,00 do 20,00 sati.

NARUDŽBE ZA TESTIRANJE:

Narudžbe građana za testiranje na koronavirus primaju se putem online platforme, kojoj se može pristupiti putem poveznice https://prijavnicentar.hr/testiranje/stampar. Također je moguće naručiti se putem Pozivnog centra. Građani mogu odabrati dostupan termin testiranja, a samom testiranju moći će pristupiti od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati. Nedjeljom i blagdanima testiranje će se vršiti u vremenu od 8 do 10 sati.

Starije osobe, koje nemaju pristup internetu ili se ne znaju služiti računalom, mole se da zatraže pomoć članova obitelji i/ili prijatelja

Testiranja se, među ostalim, obavljaju i u COVID ambulantama Grada Zagreba (Dom zdravlja Zagreb-Centar, Dom zdravlja Zagreb-Istok i Dom zdravlja Zagreb-Zapad).

U slučaju poteškoća prilikom prijave na platformu, ljubazno molimo da se obratite službi za podršku na sljedećoj adresi elektronske pošte: it-helpdesk@stampar.hr

Mole se poslovni korisnici da termine testiranja i nadalje zatraže putem adrese elektronske pošte covidtest@stampar.hr, najmanje tri do četiri dana prije željenog termina. Također, napominjemo da je zbog izrazito velikog broja testiranja, razdoblje od uzimanja uzorka do izdavanja nalaza pomaknuto na 48 sati.

sjever.hr 16.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.