Now Reading:
Evo prilike za posao na sjeveru Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

Evo prilike za posao na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kraljevske slastice d.o.o. traže pomoćnog radnika u proizvodnji slastica (m/ž) za rad u Donjem Vidovcu i Pušćinama. Radno iskustvo nije potrebno. Rok prijave je 20.11. Prijavite se.

Estera ulaganja d.o.o. zapošljava agenta za prodaju nekretnina (m/ž) u Varaždinu, odnosno za područje Varaždinske i Međimurske županije. Uvjeti su minimalno godina dana radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu. Prednosti donosi posjedovanje licence. Poželjno je posjedovanje automobila. Prijavite se najkasnije do 17.11. Prijavite se.

Decathlon Zagreb d.o.o. traži servisera na odjelu biciklizma (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su odlične komunikacijske vještine, poznavanje tehničkih znanja za servisiranje bicikla, sposobnost funkcioniranja u timu i kolektivu, energičnost i odgovornost. Poslodavac nudi fiksni dio plaće uz bonuse. Aplicirajte.

Se – Mark d.o.o. zapošljava prodavača – prodajnog savjetnika (m/ž) u maloprodaji. Lokacije rada su Varaždin i Ivanec, a rok prijave je 20.11. Uvjeti su komunikacijske i pregovaračke vještine, a poželjno je iskustvo u prodaji i administraciji. Provjerite kako aplicirati ovdje.

MIV metalska industrija Varaždin d.d. zapošljava voditelja odjela informacijsko komunikacijskih tehnologija (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 20.11. Traži se visoka ili viša stručna sprema, radno iskustvo minimalno tri godine te znanje engleskog jezika na B1/B2 razini. Više na linku.

Prostoria d.o.o. zapošljava na pozicijama: voditelj pogona (m/ž), voditelj održavanja (m/ž), tehnolog u proizvodnji (m/ž), dizajner vizualnih komunikacija (m/ž), administrator IT infrastrukture (m/ž), administrator proizvodnje (m/ž), referent nabave (m/ž), stolar (m/ž), pomoćni stolar (m/ž) i radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Triglav traži zastupnike za prodaju osobnih osiguranja (m/ž). Potrebno je više osoba za rad. Lokacija rada je Krapina, a rok prijave 4.12. Očekuje se srednja ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, odlične komunikacijske i prezentacijske vještine, ambicioznost i želja za stalnim učenjem i razvojem. Više na linku.

Ustanova Pintar traži njegovatelja starijih i nemoćnih osoba (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Rok prijave je 30.11. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a posao obuhvaća njegu starijih osoba. Provjerite detalje ovdje.

Pekara i trgovina Klasek traži pekara (m/ž) za rad u Desiniću. Prijave su otvorene do 30.11. Posao obuhvaća pripremu i izradu pekarskih proizvoda, a potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Gotra logistika d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Pregradi. Potrebno je poznavanje osnova informatike, minimalno srednja stručna sprema te poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

sjever.hr

13.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.