Now Reading:
Tomislav Cvetko ponovo na čelu tvrtke
Full Article 1 minutes read

Tomislav Cvetko ponovo na čelu tvrtke

Suvlasnik OPREMA-INTERCOMA iz Trnovca Tomislav Cvetko vratio se na direktorsku poziciju, na kojoj je bio do 2010. U međuvremenu je drugi suvlasnik Boris Novak tvrtku vodio do lipnja ove godine, kad je direktorom imenovan Tomislavov sin Domagoj Cvetko, koji je od 2018. na čelu matične kompanije OPREME iz Ludbrega.

Sestrinska tvrtka osnovana je 2006. i preuzela je proizvodnju dijela asortimana OPREME – rashladne ormare za profesionalnu namjenu, šankove te dijelove za šankove.

„Naš je cilj izrasti u vodećeg europskog proizvođača rashladnih ormara profesionalne namjene te ugostiteljskih šankova. Dobar geografski položaj nam omogućava da postanemo važan proizvođač za Srednju Europu, te da se širimo u Zapadnu i Istočnu Europu. Sva naša nastojanja bit će usmjerena na zadovoljavanje želja tržišta u pogledu razvoja i proizvodnje. Posebni naglasak je na istraživanju tržišta te razvoju novih proizvoda. Intenzivno surađujemo na razvoju novih komponenata sa našim dobavljačima i pratimo posljednje trendove u rashladnoj tehnici“, ističu u toj tvrtci.

s.kalajdžija / sjever.hr

14.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.