Now Reading:
Predložite kandidate za dodjelu javih priznanja Grada Lepoglave
Full Article 1 minutes read

Predložite kandidate za dodjelu javih priznanja Grada Lepoglave

Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja objavljuje oglas radi predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Lepoglave u 2020. godini.

Priznanja Grada Lepoglave su javne pohvale za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značaja za razvitak i ugled Grada, a poglavito za uspjehe u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, prosvjete, sporta, skrbi i zaštite prirodnog okoliša te drugih javnih djelatnosti kao i poticanje aktivnosti koje su navedenome usmjerene.

Javna priznanja Grada Lepoglave jesu:

1. Proglašenje počasnim građaninom Grada Lepoglave (povelja Grada Lepoglave)
2. Nagrada Grada Lepoglave (plaketa) za životno djelo, za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju, za doprinos ugledu i promociji Grada Lepoglave u zemlji i inozemstvu.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja dostavljaju se Povjerenstvu za dodjelu javnih priznanja najkasnije do 31. listopada 2020. godine, u pisanom obliku na adresu: Grad Lepoglava, Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, Antuna Mihanovića 12, 42250 Lepoglava (s naznakom „ Za oglas – javna priznanja“) kao i u elektroničkom obliku na e-mail: lepoglava@lepoglava.hr.

Detalje pročitajte ovdje.

sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.