Now Reading:
ČEHOK NAJAVIO VARAŽDINFEST: 10-ak vrhunskih koncerata u varaždinskoj Areni!
Full Article 2 minutes read

ČEHOK NAJAVIO VARAŽDINFEST: 10-ak vrhunskih koncerata u varaždinskoj Areni!

Kao zahvalu Varaždincima za poštivanje epidemioloških mjera za vrijeme neslužbenog Špancirfesta, Grad Varaždin organizirat će Varaždinfest, najavio je u četvrtak gradonačelnik Ivan Čehok.

– Mi ćemo Varaždincima, kao gradska vlast, omogućiti zabavu i napravit ćemo, vjerojatno od 1.10., jednu novu koncertnu sezonu koja će se zvati Varaždinfest jer je, nažalost, sve u Hrvatskoj stalo. U Hrvatskoj više gotovo da nemate organizirane zabave koncertnog tipa. Imat ćemo jedno 10 vrhunskih koncerata u gradu Varaždinu. Počinjemo vjerojatno na Bedekovički, a većina koncerata će se održati u Areni, ali pod epidemiološkim mjerama. Ne ćemo raditi velike koncerte za 7-8 tisuća ljudi, nego ćemo raditi manje, većinom acoustic koncerte za onoliko ljudi koliko ćemo moći imati sjedalica na propisanom razmaku – rekao je Čehok te dodao:

– Ovo je pravi način da Varaždin počne s nečime što u Hrvatskoj nemamo i vjerojatno ne ćemo imati, a to je koncertna sezona. Počinjemo s klasikom, ali i oni naši građani koji ne slušaju samo klasiku, već i ostale vrste glazbe mogu doći na svoje. Mogu najaviti da će to biti ono što danas Hrvatska ima najbolje, u smislu zabavne estrade, rock estrade, svi su pristali i oduševljeni su da jedan grad ih poziva i da jedan grad može organizirati koncertnu sezonu.

m.furlan/sjever.hr 17.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.