Now Reading:
U đurđevačkom rasadniku počela jesenska prodaja multiflora
Full Article 1 minutes read

U đurđevačkom rasadniku počela jesenska prodaja multiflora

Komunalne usluge Đurđevac od prošlog su tjedna počele s prodajom sezonskog cvijeća- multiflora za jesensku sadnju koje možete kupiti po vrlo pristupačnim cijenama u rasadniku pokraj Gradskog groblja u Đurđevcu.

Multifloru možete kupiti po akcijskoj cijeni od samo 20 kn/kom, dostupna u raznim bojama i veličinama. Između ostalog u ponudi su dostupne i druge vrste cvijeća, dođite i provjerite izbor, te izaberite nešto za sebe, za svoju okućnicu ili za poklon dragoj osobi.

Prodaja se vrši radnim danom u vremenu od 8,00 do 16,00 sati.

U suradnji s Gradom Đurđevcom Komunalne usluge realizirale su ovu investiciju te zasadile rasadnik ukrasnog bilja koji se sastoji od vanjskih površina pod nasadom, te od površine pod plastenikom koja je moderno opremljena stolovima za navodnjavanje i strojem za topli zrak za slučaj hladnijeg vremena.

U rasadniku je će uskoro biti spremno i oko 30.000 komada uzgojenih maćuhica koje će zasigurno uljepšati okućnice i dvorišta građana, ali i đurđevačke parkove, ulice i druge javne površine. Sadnjom cvijeće iz vlastitog uzgoja uljepšat će se i izgled grada u nadolazećim jesenskim danima.

sjever.hr 13.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.