Now Reading:
I ove godine osnovnoškolci s područja Zaprešića i okolnih općina ljetovali u odmaralištu Crvenog križa u Selcu
Full Article 2 minutes read

I ove godine osnovnoškolci s područja Zaprešića i okolnih općina ljetovali u odmaralištu Crvenog križa u Selcu

Ove godine u odmaralištu Crvenog križa Zaprešić u Selcu boravilo je pet grupa s ukupno  223 djece učenika osnovnih škola s područja Zaprešića i okolnih općina.

Voditeljica grupe djece s područja Zaprešića bila je Vladimira Grgas, grupe djece s područja Općine Pušća Duša Šarunić, grupe djece s područja Općine Jakovlje Maja Posavec, a grupe djece s područja Brdovca i Marije Gorice Dubravka Kablar.

Kao i svake godine ljetovanje je trajalo tjedan dana, a uključivalo je (osim kupanja i sunčanja), školu plivanja te zabavne, sportske, edukativne i kreativne sadržaje. Uvjerili smo se da je ove godine ljetovanje djeci bilo više nego potrebno, nakon školske godine pune neizvjesnosti kakvu su imali, ali i kao priprema za također neizvjesnu školsku godinu koja ih očekuje.

Crveni križ Zaprešić, te Grad Zaprešić, zahvaljuju se svima koji su sudjelovali u organizaciji ljetovanja – školama, zaposlenicima, voditeljima, medicinskim sestrama, Općinama Brdovec i Jakovlje koji su zajedno s Gradom Zaprešićem sufinancirali ljetovanje, te učiteljima plivanja i svima ostalima koji su dali svoj doprinos da ljetovanje u Selcu, posebno u ovoj situaciji, prođe u najboljem redu i odličnoj atmosferi za svu djecu!

www.sjever.hr/zapresic.hr 13.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.