Now Reading:
DOBRA PRILIKA Država rasprodaje vozila i imovinu – Mercedes za samo 1.800 kuna
Full Article 2 minutes read

DOBRA PRILIKA Država rasprodaje vozila i imovinu – Mercedes za samo 1.800 kuna

Ove subote održat će se još jedna dražba rabljene državne imovine, a vjerojatno će, kao i sve prije nje, izazvati veliki interes građana.

Predmeti prodaje na usmenoj javnoj dražbi su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, poput Grada Zagreba, HAC-a, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva pravosuđa i uprave, DORH-a i drugih.

Javna dražba će se održati u subotu, 5. rujna 2020. g. u prostoru TRCZ automobila d.o.o, Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete s početkom u 09.00 sati, piše Poslovni dnevnik.

Sva vozila mogu se pregledati još sutra od 10.00 do 14.00 sati, na lokaciji Mandlova ulica, Dubrava, Zagreb (nasuprot spremišta ZET tramvaja). S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine sa vremenima početka prema rasporedu u tablici.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu. NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI JE OBAVEZNO.

Minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Ostale informacije pročitajte ovdje , a što je sve u ponudi i koji su uvjeti licitacije pogledajte ovdje

www.sjever.hr/poslovni.hr

03.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.