Now Reading:
Rekonstrukcija Brestovečke ceste
Full Article 1 minutes read

Rekonstrukcija Brestovečke ceste

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je jučer u promet rekonstruiranu dionicu Brestovečke ceste ukupne dužine 1800 metara. Radovima je obuhvaćena i sanacija nogostupa u dužini od 3400 metara.

Vrijednost izvedenih radova je oko 10 milijuna kuna, a rekonstrukcijom je obuhvaćena izrada pješačkog kolnika, kolničke ceste, uzdignutih ploha, vertikalne i horizontalne signalizacije.

Predsjednik Mjesnog odbora Staro Brestje Stjepan Horvat izrazio je zadovoljstvo rekonstruiranom Brestovečkom cestom zahvalivši se Zagrebačkim cestama na profesionalno obavljenom poslu i gradonačelniku Bandiću na aktivnostima koje su prethodile okončanju ovog projekta.

– Po obećanju gradonačelnika, da će radovi biti završeni do početka školske godine, sa zadovoljstvom možemo konstatirati da je rekonstrukcija Brestovečke ceste završena i prije predviđenog roka. Suvišno je i komentirati od kolikog je značaja ova prometnica za sve stanovnike Brestja, ali i svih stanovnika Sesveta – rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete Stjepan Kezerić.

Gradonačelnik Milan Bandić izrazio je zadovoljstvo urađenim, istaknuvši kako radovi na obnovi i rekonstrukciji prometnica u Sesvetama ovime ne završavaju.

– Koncem veljače i početkom ožujka očekuje nas početak radova na produljenju Branimirove ulice, što je izniman projekt za grad Zagreb – najavio je gradonačelnik.

sjever.hr

25.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.