Now Reading:
Novi uređaj za testiranje na koronavirus u Međimurju – testirajte se po nižim cijenama!
Full Article 2 minutes read

Novi uređaj za testiranje na koronavirus u Međimurju – testirajte se po nižim cijenama!

S obzirom na završetak godišnjih odmora, odnosno povećani povratak s mora gdje je locirano nekoliko žarišta te povećane potrebe za privatnim testiranjima zbog uvođenja novog režima ulaska u Republiku Austriju, Italiju i druge zemlje u i izvan EU koje traže negativan test na COVID 19 virus, od jučer, 19.8.2020. u Međimurskoj se županiji za dijagnostiku virusa SARS-CoV-2 pored postojećeg koristi se i novi uređaj za RT-PCR dijagnostiku (molekularnu dijagnostiku).

Nalazi su gotovi isti dan te, kao i do sada, besplatan je za osobe koje imaju bilo koju od indikacija za uzimanje brisa na SARS-CoV-2 virus od svog liječnika primarne zdravstvene zaštite ili epidemiologa.

Za sve koji nalaz trebaju zbog putovanja u inozemstvo ili drugih privatnih razloga, cijena iznosi 698,00 kuna, odnosno 1000,00 kuna za nalaz u roku od jednog sata.

Brisevi će se uzimati u COVID kontejneru od 7.30 sati, kao i dosada, uz prethodnu najavu na telefon 040 386 841, ali sva testiranja će se obavljati u Djelatnosti kliničke mikrobiologije ZZJZ Međimurske županije.

Novi uređaj za molekularnu dijagnostiku nabavljen je uz potporu i financijsku pomoć Međimurske županije.

sjever.hr 20.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.